Veel gestelde vragen

bulletWordt een consult bij een arts voor homeopathie vergoedt door mijn verzekering?
bullet

Is het mogelijk om alleen een recept te bestellen?

bulletHoeveel kost een normale behandeling bij een arts voor homeopathie?
bulletKan Dokter Van Tilborgh mijn huisarts worden?
bulletBehandelt u ook dieren?
bulletKan ik controleren of de gegevens van Dokter van Tilborgh juist zijn?

 

Dat varieert. Een consult van een arts voor homeopathie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering, afhankelijk van de door u afgesloten verzekering wordt het consult geheel, gedeeltelijk of niet vergoed. In uw polisvoorwaarden kunt u dit terug vinden. Voor eventuele vragen over de vergoeding kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Terug naar boven

***

 

Het is niet mogelijk om alleen een recept te bestellen, aangezien Dokter Van Tilborgh geen verantwoordelijkheid kan nemen voor een middel dat voorgeschreven wordt, als zij niet weet of dit het juiste middel is. Wanneer u onder behandeling bent bij Dokter Van Tilborgh is het alleen na overleg mogelijk.

Terug naar boven

***

 

De kosten voor een consult verschillen per arts. Bij Dokter Van Tilborgh kost een eerste consult 80,-, een vervolgconsult 40,- en een telefonisch consult 11,-

Terug naar boven

***

 

Nee, Dokter Van Tilborgh kan uw huisarts niet vervangen. Het is dus altijd noodzakelijk dat u een huisarts heeft, ook als u onder behandeling staat bij Dokter Van Tilborgh.

Terug naar boven

***

 

Nee, Dokter Van Tilborgh behandeld geen dieren, aangezien zij geen dierenarts is.

Terug naar boven

***

 

Ja, u kunt controleren of de gegevens van Dokter Van Tilborgh kloppen. U kunt op de website van de BIG-registratie terugvinden of iemand arts is en een BIG-registratie heeft. U kunt bij de VHAN opvragen of een arts lid is van deze beroepsvereniging, aangezien niet alle leden staan vermeld op de website en/of in het register van de VHAN.

Terug naar boven

***