Disclaimer

bulletDokter Van Tilborgh heeft zich te houden aan de gedragscode van artsen, zoals opgesteld door de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunde (KNMG), en de VHAN gedragscode.
bulletDoor de aard van homeopathische behandeling is het mogelijk dat mensen met dezelfde klacht een verschillend middel voorgeschreven krijgen.
bulletBij het gebruiken van homeopathische medicijnen wordt aangeraden om geen pepermunt/mint/menthol te gebruiken. Denk hierbij ook aan tandpasta. Indien dit advies genegeerd wordt is het mogelijk dat het homeopathische medicijn niet het gewenste effect heeft.
bulletHet op de juiste wijze toepassen van de voorgeschreven medicatie valt onder eigen verantwoording. Raadpleeg in geval van twijfel eerst Dokter Van Tilborgh of uw apotheek.
bulletDe medicijnen die worden voorgeschreven kunnen desgewenst door een verzendapotheek bij het door u opgegeven adres worden afgeleverd. In dit geval zullen uw adresgegevens worden doorgegeven aan de verzendapotheek, die deze uitsluitend zal gebruiken voor de aflevering van de medicijnen.
bulletOp alle facturen zijn de betalingsvoorwaarden van de VHAN van toepassing, deze zijn gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank te Utrecht op 27 juli 2006 onder nummer 180/2006.
bulletOnderdeel van de betalingsvoorwaarden is de eis dat annulering van een afspraak uiterlijk 48 uur van tevoren gebeurd, anders mag Dokter Van Tilborgh het verschuldigde bedrag in rekening brengen.
bulletDokter Van Tilborgh garandeert niet dat uw verzekering de kosten van de behandeling (geheel of gedeeltelijk) vergoed.
bulletDokter Van Tilborgh biedt geen garantie dat na behandeling de klacht verdwenen zal zijn. Hierdoor kunt u geen claim indienen als u niet tevreden bent met het resultaat van de behandeling.
bulletIn alle gevallen van een geschil zal dit onder het Nederlands recht vallen.